Информация относно работата на АЯР във връзка с обявеното извънредно положение в страната

Във връзка с предотвратяване разпространението на коронавируса COVID-19 и решение на Народното събрание за обявяване на извънредно положение на територията на цялата страна, Агенцията за ядрено регулиране призовава гражданите да използват всички форми за дигитална комуникация.

Заявления за предоставяне на административни услуги могат да бъдат приемани по пощата, включително сканирани и изпратени на електронна поща: mail@bnra.bg, или чрез системата за електронни услуги на електронен адрес: https://www.bnra.bg/e-uslugi/

Въпроси могат да се задават на телефоните и на електронната поща , посочени в раздел “Контакти” на интернет страницата на Агенцията за ядрено регулиране.


Обслужването на граждани ще продължи и на място в деловодството на Агенцията за ядрено регулиране. Необходимо е гражданите да разполагат с лични предпазни средства.


За да защитим здравето на нашите служителите и техните семейства от 16.03.2020 г. АЯР въвежда дистанционен режим на работа за максимално възможния брой от тях. Те ще бъдат на разположение и ще отговарят на телефонни обаждания.


Благодарим за проявеното разбиране!